MEHIŠKE VISEČE MREŽE

MEHIŠKE VISEČE MREŽE

Mehiške viseče mreže Siesta so stkane ročno iz nitk finega bombaža in vsaka posebej je edinstven izdelek tisočletne tradicije. Večinoma so večbarvne, je pa vsaka posebej unikat, stkana iz različnih barvnih kombinacij. Krasijo jih izredna udobnost, zračnost ter prekrasne barve. Prednost mehiške viseče mreže je vsekakor zračnost, kajti blag in v poletni vročini odrešilen vetrič vas lahko doseže iz vseh strani. Zaradi svoje zračnosti je izredno primerna poleti, lahko jo vzamemo s seboj na morje, na vikend ali pa jo vpnemo kar na domačem vrtu, terasi ali balkonu. Če želite mehiško visečo mrežo imeti čim dalj časa se izogibajte ostrih predmetov, ki lahko poškodujejo nitke!

MEHIŠKE VISEČE MREŽE

Obstaja 6 izdelkov.

Prikazuje 1-6 od 6 izdelkov

Aktivni filtri

Mehiška dvojna viseča mreža

Dvojna mehiška viseča mreža s svojo širino omogoča udobno počivanje ali spanje za eno osebo ter počitek dvema osebama (ki nista skupaj težji od 200 kg). Z lego po diagonali lahko dosežete vodoraven, neukrivljen položaj telesa ter hkrati najboljšo porazdelitev teže. Primerna je za potovanja, za na morje, v sobi kot dodatno ležišče ali za popoldanski počitek – siesto.

Skupna dolžina: 400 cm

Širina: cca 200 cm

Nosilnost: 200 kg

Cena 79,90 €

Mehiška enojna viseča mreža

Enojna mehiška viseča mreža je primerna za eno osebo in omogoča kvaliteten počitek. Idealna je za potovanja, tehta namreč le 0,70kg in zasede izredno malo prostora.

Skupna dolžina: 400 cm

Širina: cca 150 cm

Nosilnost: 150 kg

Cena 59,90 €

Mehiška velika viseča mreža

Velika mehiška viseča mreža poleg ležanja na hrbtu omogoča tudi udoben položaj na boku ali na trebuhu. Primerna je za eno, dve in celo tri osebe (če le ne presegajo 250 kg). Je najprimernejša, če želite spati v viseči mreži daljše obdobje (kampiranje, potovanje, na balkonu, na vrtu), saj omogoča neomejeno različnih položajev.

Skupna dolžina: 410 cm

Širina mreže: cca 250 cm

Nosilnost: 250 kg

Cena 99,99 €

Mehiška družinska viseča mreža

Viseča mreža z nosilnostjo 300 kg. Za izdelavo ene same družinske viseče mreže je potrebno tudi več kot en kilometer bombažne niti, čas izdelave pa je do deset dni. Omogoča neomejeno število pozicij, od ležanja na hrbtu, na boku, na trebuhu, primerna za celo družino.

Skupna dolžina: 420 cm

Širina mreže: cca 300 cm

Nosilnost: 300 kg

Cena 119,99 €

Mehiška viseča mreža Grande

Nova viseča mreža v ponudbi. Viseča mreža za tiste, ki želijo popoln užitek, nosilnost pa kar 350 kg. Zares grande, zares velika. Uživajte!

Skupna dolžina: 420 cm

Širina mreže: cca 400 cm

Nosilnost: 350 kg

Cena 139,90 €

Mehiška viseča mreža Jumbo

Nova viseča mreža v ponudbi. Največja mehiška viseča mreža, kar se jih da dobiti. Nosilnost kar 400 kg. Izdelovalci so še posebej ponosni nanjo in jo izdelujejo tudi po dva tedna. Neverjetno!

Skupna dolžina: 420 cm

Širina mreže: cca 450 cm

Nosilnost: 400 kg

Cena 159,90 €